Yrittäjän päivän aamubrunssi täytti Vanhan Asemaravintolan

Yrittäjän päivän aamubrunssi.jpg

Jyväskylän Vanha Asemaravintola täyttyi aamulla 4.9. suurella joukolla aamuvirkkuja. Yli sata yrittäjää saapui paikalle nauttimaan aamubrunssia, lähestyvän Yrittäjän päivän kunniaksi sekä kuulemaan Iwellon Henna Kauton ja Naturventionin Niko Järvisen yrittäjyystarinoita.

Niin Niko, kuin Hennakin nostivat puheissaan esille verkoston tärkeyden. Työkaverit, työtiimi ja kanssayrittäjät ovat merkittäviä tukipilareita, olit sitten millainen yrittäjä tahansa.

hennan kommentti.jpg

Tällä hetkellä yrittäjillä on kiireistä ja bisnes rullaa, mutta molemmat tunnustivat yrittäjyyden olevan samaan aikaan taivasta ja helvettiä.

– Välillä liidellään sinisillä taivailla ja toisinaan laskeudutaan yrittäjyyden kuumemmalle puolelle, silloin pitää hieman pysähtyä miettimään, että mitäs nyt, tuumasi Niko Järvinen.

Niko kannusti kuulijoita rekrytoimaan yrityksiinsä aina itseään viisaampia tekijöitä ja luomaan työpaikoille kysymisen kulttuuria. Apua ja ohjeita pitää osata pyytää, näin vältetään suurimmat virheet. Henna haaveilee luovasta johtajuudesta, innostamisesta ja kannustamisesta. – Olen veneessä se joka käyttää moottoria ja noukii muita ihmisiä kyytiin, naurahti Henna.

Hopeinen ansiomerkki Tapu Niemiselle

Keski-Suomen Yrittäjät muisti tilaisuudessa ansiomerkillä yrittäjyys- ja järjestöaktiivi Tapu Niemistä.

– Yrittäjäjärjestö on ollut hieno paikka kasvaa vaikuttajana ja saada lisää ammattitaitoa. Tämä muistaminen merkitsee minulle todella paljon ja olen siitä otettu, kiitteli Villinikkarit Oy:n yrittäjä Tapu Nieminen.

LähiTapiolan ja Keski-Suomen Yrittäjien järjestämällä Yrittäjän päivän aamubrunssilla on pitkät perinteet ja sitä on järjestetty yhteistyössä jo vuosia. Tilaisuus pidetään vuosittain aina Yrittäjän päivän viikolla.

Lue lisää Yrittäjän päivästä ja sen taustoista >>

 


Aiheeseen liittyvää