Keski-Suomen Yrittäjät liikkeellä

kartta Ksymppis.jpg

Keski-Suomen Yrittäjien luottamushenkilöstöä ja toimistoa on jalkautunut kuluneen vuoden aikana usealle paikkakunnalle pitkin Keski-Suomea.

Olemme päässeet tapaamaan mielenkiintoisia yrittäjiä, pieniä ja suuria. Olemme vierailleet isoissa halleissa ja pienissä puodeissa. Nähneet kuinka koneet valmistavat teräviä teriä, leikkurit leikkaavat puuta ja ammattilaisen kädet entisöivät kauniita huonekaluja. Olemme hurmaantuneet pitäjä toisensa jälkeen suuresta ammattitaidosta mitä yrittäjillä on sekä kovasta yrittäjyyden palosta, mikä sykkii eteläisimmästä Keski-Suomesta aina pohjoisimpaan kolkkaan saakka.

Matkan varrella pääsimme keskustelemaan myös mielenkiintoisista ja polttavista yrittäjyyden aiheista. Mietimme työllistämistä, yrittäjyyden ilmapiiriä, kaupungin ja yrittäjien yhteistyötä, kuinka innostua, kuinka kasvaa ja kuinka välttää mm. itse rakennettuja esteitä. Ideoita saimme roppakaupalla.

Mihin olemme menossa, se kysymys on toistunut monesta suusta. Varmaa vastausta emme ole yhteistuumin löytäneet, mutta selvää on se, että määränpäähän matkataan yhdessä yrittäen. Kiitos jokaiselle jalkautumisissa mukana olleelle yritykselle ja yhteistyökumppanille, oli mahtava tavata.

Kurkkaa kuvia jalkautumisista Liikkeellä osiostamme.


Aiheeseen liittyvää