Nana Rautiainen

#KSY80 - 35. Kuntokeskus Positive Oy

Kuka olet ja mikä on yrityksesi nimi?

Nana Rautiainen ja Kuntokeskus Positive Oy.

Millainen yrittäjä olet?

Varmasti ainakin sinnikäs ja ahkera. Sydän on myös vahvasti mukana tekemisessä.

Millainen oli ensimmäinen kosketuksesi yrittäjyyteen?

Ennen Kuntokeskus Positivea toimin personal trainerina omalla toiminimellä. Perustin toiminimen vuonna 2002 eli viiden vuoden ajan ehdin toimia omalla nimellä, ennen kuin perustimme Kuntokeskus Positiven.

Kuntokeskus Positive on perustettu vuonna 2007 eli jo melkein 12 vuotta sitten.

Millainen on nykyisen yrityksesi tarina?

12 vuoteen mahtuu aivan valtavasti kaikkea. Ennen kaikkea todella paljon erilaisia ja ihania asiakkaita. Matkalle on osunut tottakai myös ylämäkiä ja alamäkiä. Asiakkaiden lisäksi olen päässyt tutustumaan isoon joukkoon erilaisia liikunnanohjaajia, joista on monista tullut myös todella hyviä ystäviä. 

Voisi tiivistää, että näiden vuosien aikana on mennyt välillä lujaa ja välillä hiljempaa, mutta aina on eteen tullut jotain uutta.

Ala on myös muuttunut näiden vuosien aikana huimasti. Kun aloitimme Positiven, ei ollut niin sanottuja budjettisaleja, joita tänä päivänä Jyväskylässäkin on useampia. Kilpailu on kiristynyt selvästi. Positivenkin konsepti on elänyt tottakai siinä alan mukana. On ikään kuin pakko ollut "nöyrtyä" ja mennä mukaan tiettyihin trendeihin. 

Tulevaisuudessa toivon, että saamme edelleen liikuttaa asiakkaita ja viedä tätä hyvinvoinnin sanomaa eteenpäin. 

Mitä yrittäjyys on sinulle opettanut?

Yrittäjyys on opettanut ainakin sellaista sitkeyttä ja periksiantamattomuutta. Ehkä kuitenkin selkein opittu asia on nöyryys. 

Oman itsensä ja oman tekemisensä arviointia ja arvostusta on kyllä oppinut myös valtavasti. Yllättävän usein se vastuullinen henkilö löytyy peilistä.

Keski-Suomen Yrittäjät täyttää 80 vuotta. Vapaamuotoiset terveiset keskisuomalaiselle yrittäjäkentälle.

Toivon, että tuemme toisiamme ja käytämme toistemme palveluja mahdollisimman paljon! Verkostoitua ei voi myöskään koskaan liikaa.

Tustu yritykseen tarkemmin osoitteessa www.kuntokeskuspositive.fi


Aiheeseen liittyvää