Viitasaaren Apteekki edited

#KSY80 - 28. Viitasaaren Apteekki

Kuka olet ja mikä on yrityksesi nimi?

Liisa Kahilainen ja Viitasaaren Apteekki.

Millainen yrittäjä olet?

Tunnollinen, ahkera ja pyrin olemaan henkilökunnalle ikään kuin sellainen esimerkki.

Millainen oli ensimmäinen kosketuksesi yrittäjyyteen?

Ensimmäisen kerran olin yrittäjänä 2010, kun lähdin Kivijärven apteekkariksi. Se ympäristö poikkesi nykyisestä varsin paljon. Siellä oli kolme pientä apteekkia: Kivijärvi, Kinnula ja Kyyjärvi.

Tätä Viitasaaren Apteekkia lähdin pyörittämään sitten huhtikuussa 2017. 

Millainen on nykyisen yrityksesi tarina?

Onhan se iso muutos ollut, kun tulee kahden tai kolmen henkilön yrityksestä 15 henkilön yritykseen ja isolle paikkakunnalle.

Paljon on pitänyt laittaa asioita uusiksi näiden puolentoista vuoden aikana. Olemme uudistaneet tietokantajärjestelmämme, mikä oli käytännössä välttämättömyys, että saadaan homma pyörimään.

Viitasaarelaiset ovat ottaneet erittäin hyvin vastaan uuden apteekkarin. Aluehan on itselle sinällään tuttua, sillä olen täällä toiminut proviisorina vuosia sitten ja alunperin olen kotoisin tuosta vierestä Pihtiputaalta. Kyllähän täällä viihtyy ja kelpaa yrittää.

Mitä yrittäjyys on sinulle opettanut?

Yrittäjänä on jatkuvasti vastuussa, täysipäiväistä työtä. Lomaa en juurikaan ole ehtinyt pitämään ja ainakin itsellä tämä oma yritys on aina takaraivossa mielessä. Toisinaan olen joutunut kesken vapaapäivienkin lähtemään töihin. Toisaalta se on myös todella palkitsevaa, kun saa kehittää omaa yritystään juuri sellaiseksi, kuin itse haluaa. 

Keski-Suomen Yrittäjät täyttää 80 vuotta. Vapaamuotoiset terveiset keskisuomalaiselle yrittäjäkentälle.

Toivon, että yrittäjät jaksavat tehdä työtään. Yrittäjyys on äärimmäisen arvokasta. Itselle antoisinta yrittäjyydessä on, että voi tarjota nuorille mahdollisuuksia päästä kiinni työelämään ja samalla auttaa heitä eteenpäin elämässä.

Tustu yritykseen tarkemmin osoitteessa www.viitasaarenapteekki.fi


Aiheeseen liittyvää